De Burcht

Na jaren lang in verschillende huurpanden gevestigd te zijn is Meteoor sinds augustus 2014 trots eigenaar van ons eigen dispuutshuis: De Burcht. Dit huis is gefinancierd door een groep reunisten waardoor wij als dispuut volledig zeggenschap hebben over het pand. Het huis heeft plek voor 10 leden en dient als epicentrum voor het dispuutsleven binnen Meteoor.

Voor aankomend studenten

Dispuutshuis de Burcht beschikt over alle gemakken die een student kan wensen. De grote tuin, woonkamer en bar zorgen voor een ideale thuisbasis. Daarnaast beschikt het huis over een ruime open keuken, welgeteld drie douches en een washok met wasmachine en droger. Naast de topfacilliteiten zorgen je negen huisgenoten dat er altijd iets te beleven valt.

Ieder jaar organiseren wij kijkavonden voor aankomend studenten die geïnteresseerd zijn in een kamer op ons dispuutshuis. Wij bieden kamers op een toplocatie, voor studenten die graag naast hun studie ook een actieve studententijd tegemoet gaan.

Ben jij iemand die het beste uit je studententijd wil gaan halen? Stuur dan een mail naar [email protected], dan nodigen we je graag uit voor een van onze kijkavonden.